Neckelmannsgade 5

kontakt@kunstskolenguldborgsund.dk

Om os - praktiske oplysninger

Kunstskolen Guldborgsund er medlem af

Formålet med at etablere Kunstskolen Guldborgsund er, at skabe rammer for et billedkunstmiljø med en stor vifte af billedkunstrelaterede aktiviteter med fokus på faglighed.

Undervisningen forestås af uddannede/udøvende kunstnere, som har den faglige viden og teknik, men også kendskab til selve kunstverdenen.

Alle kunstinteresserede er velkomne, både begyndere og øvede.

Kunstskolen Guldborgsund har undervisningslokale i Neckelmannsgade 5, i billedkunstlokalet i den tidligere Designskole.

Kunstskolen Guldborgsund vil bl.a. være synlig over for offentligheden ved afholdelse af en årlig elevudstilling.

Kunstskolen Guldborgsund er en aftenskole under folkeoplysningsloven og startede kurser i januar 2013.

Medlemskab:

Bliv medlem af Kunstskolen Guldborgsund.

Medlemskab koster kr. 100,- årligt og giver ret til deltagelse i generalforsamlingen.

Kunstskolen Guldborgsunds kursister på de lange hold kan købe udvidet medlemskab, der giver adgang til lokalet, når det er ledigt. Udvidet medlemskab koster for første havdel af 2017 (01.01.17-30.06.17) kr. 400,- Hvis du ønsker udvidet medlemskab, så skriv en mail til Marianne Krogstrup på kontakt@kunstskolenguldborgsund.dk

Udvidet medlemskab er en prøveordning, der vil blive vurderet halvårligt.

REGLER FOR UDVIDET MEDLEMSKAB 2017:

(udvidet medlemskab er en prøveordning, der vil blive vurderet halvårligt)

1. Klude/papir med oliemaling/terpentin etc. SKAL i skraldebøtten med låg på!!! (Eller tages med hjem)

2. Tænd kun de lamper du har brug for, så vi sparer på elregningen.

3. Ryd op efter dig HVER gang du har været i lokalet.

Tør op hvis der er spildt. Pas godt på tingene. Giv besked til skolen, hvis noget går i stykker.

4. Når du forlader Kunstskolen så husk:

*tag stikket til kaffemaskine og kogekedel ud

*hvis du har skruet ekstra op for varmen, så skru ned

*luk alle vinduer

*lås døren til toilettet

*lås døren ud til mellemgangen

*sluk alt lyset

*lås yderdøren efter dig

5. Nøgle og lokale må ikke udlånes til andre (det er kun betalende medlemmer med udvidet medlemskab, der må bruge lokalet)

6. Lokalet må kun bruges i tidsrummet kl. 8.00-23.00 (alle dage), og kun når der ikke afholdes undervisning, møder eller foredrag.

7. Kontingent kr. 400,- (gældende for 01.01.17-30.06.17),- skal indbetales

inden 14 dage til Jyske Bank reg. nr. 5067 konto 0001675127.

Nøgledepositum kr. 200,- skal ligeledes indbetales inden 14 dage. Nøgledepositum tilbagebetales når nøglen afleveres igen.

Jeg har læst ovenstående og erklærer hermed, at jeg vil overholde reglerne.

Overtrædelse af reglerne vil medføre ophør af det udvidede medlemskab.

Pengene betales ikke tilbage ved ophør pga. overtrædelse af reglerne.

Jeg underskriver på at have modtaget nøgle til lokalet. Nøglen må ikke kopieres. Nøglen skal tilbageleveres ved ophør af udvidet medlemskab.

Dato____________ Underskrift kursist______________________________

Bestyrelsen:

Formand: Elin Randstoft, 54 43 47 69

Næstformand: Søren Riis, 29 89 00 13

Kasserer: Marianne Larsen

Medlem: Erik Mortensen

Medlem: Carsten Krogstrup

Suppleant: Bodil Haugaard

Suppleant: Lisbeth Eriksen

Skoleleder:

Marianne Krogstrup, 41 82 42 90

Tilmelding:

Tilmelding til kurser kan foretages på mail kontakt@kunstskolenguldborgsund.dk

eller på telefon 41 82 42 90, eller udfyld tilmeldingsblanketten

under Tilmeldinger her på hjemmesiden, print den og send med post til:

Kunstskolen Guldborgsund, Jes Jessensgade 101, 4800 Nykøbing F.

Kursisterne optages på holdene i den rækkefølge Kunstskolen Guldborgsund modtager tilmeldingerne. Hvis et hold overtegnes, vil du blive tilbudt et andet hold eller komme på venteliste. Hvis du ikke får plads på det ønskede hold, og ikke har mulighed for at deltage på et af de andre hold betales pengene tilbage.

Priser:

De anførte priser er for undervisningen. Materialer er for kursisternes egen regning.

Betaling:

Du kan betale på vores konto i Jyske Bank: reg. nr. 5067 konto nr. 1675127 eller via MobilePay på nummer 41 82 42 90.

HUSK at anføre navn og holdnummer. Betaling senest 14 dage inden kursusstart.

Hvis du har valgt at få tilsendt et indbetalingskort, skal det betales senest 14 dage inden kursusstart.

Efter kursusstart betales beløbet ikke tilbage, men det vil være muligt at flytte til et andet hold.

Ved evt. aflysning af kurset betales beløbet tilbage.

.

Tider og ferier:

En lektion er 45 minutter, 3 lektioner er (inklusiv pauser) på 2 timer og 3 kvarter.

Kunstskolen Guldborgsund følger folkeskolens ferieplan, med mindre andet aftales med underviseren.

Adresse:

Undervisningslokale:

Neckelmannsgade 5

Postadresse:

Jes Jessensgade 101

Telefon:

Nyhedsbrev:

Hvis du er interesseret i at modtage vores nyhedsbrev, når vi har nye kurser, foredrag eller lignende, så skriv en mail til kontakt@kunstskolenguldborgsund.dk, hvori du skriver, at du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev.